film önerileri

Merhaba arkadaşlar yazın en güzel aktivitelerinden biri de evde film izlemek. kendi izlediğim filimlerden sizlere de tavsiye etmek istiyorum sizinde eklemek istediğiniz film olursa konusu ile yoruma yazarsanız sevinirim yada benim tavsiye ettiğim filmler hakkında düşüncelerinizi yazabilirsiniz ...



1) FİVE FEET APART

Kistik fibrozis hastalığı olan Stella diğer yaşıtları gibi eğlenmek gezmek dolaşmak yerine hastanede bir yaşam sürmektedir. Henüz 17 yaşında olan genç kız buna bir şekilde alışmış görünür Will Newman karşısına çıktığında onadan çok etkilenir. Will de Stella'nın yakalanmış olduğu hastalık yüzünden hastanededir oda onun gibidir. Bu hastalık ikisinin birbirine yaklaşmasını dahi engellemekte sınır koymaktadır. Çok fazla zaman geçirmeye başladıkça koyulan sınırları aşmaya başlayacaklardır.

2) BİRD BOX 

  2018 ABD yapımı kıyamet sonrası korku-gerilim filmidir. Yönetmenliğini Susanne Bier'ın üstlendiği yapımın olay örgüsü Josh Malerman'in 2014 tarihli romanına dayanmaktadır. Malorie adlı bir kadın ile iki çocuğun doğaüstü yaratıklara karşı verdiği yaşam savaşımını konu almaktadır.

3) GİZLİ DÜNYAM 

Jack ile annesi, 5 yıl boyunca tek odada hayatlarını sürdürmek zorunda kalmıştır. Hiç dışarı çıkamadıkları için, 5 yaşındaki Jack bütün hayatı bu odadan ibaret sanmaktadır. Fakat günün birinde kurtuldukları zaman, küçük Jack’in keşifleri oldukça sarsıcı olacaktır. 43 ödül kazanan, 1 dalda Altın Küre ödülü sahibi olan film, yıllarca esaret altında yaşamış anne ve çocuğunun sıradışı dramını ele alıyor.
  

4) IF I STAY 

 Bir sabah ailesiyle yolculuğa çıkan Mia'nın hayatı bir anda altüst olur. kendini, kaza geçirdikleri arabanın enkazından yaralı bedeninin çıkarılışını izlerken bulan genç kız, parçaları yavaş yavaş birleştirince neler kaybettiğinin ve geride bıraktıklarının farkına varacaktır. Hayat ve ölüm, mutlu bir geçmiş ve bilinmezliklerle dolu bir gelecek arasındaki ince çizgide yürüyen Mia, bir günde hayatının en önemli seçimini yapmak zorunda kalacaktır.





Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar